top of page
kingdom front 3.png

"Kingdom Establishers is een apostolisch trainingscentrum: we bieden trainingen en coaching op zakelijk en persoonlijk gebied."

Trainingsaanbod

homeslide-01he 7 Mountains of Influence

Geloven in de 7 bergen van invloed’. Leer in deze training meer over de 7 invloedssferen in de maatschappij (religie, familie, onderwijs, politiek, cultuur, media en entertainment, business).

Coaching en advies

University Student

Student

Als student komt er soms veel op je af en dan is het fijn om met iemand te praten die dit begrijpt. Maar wat als je ouders niet hetzelfde opleidingsniveau hebben genoten en de drempel naar een decaan te hoog is? Wij staan jongeren bij en kunnen je net die push geven die je

nodig hebt als je studeert.

Female Entrepreneur

Ondernemer

Heb je een eigen bedrijf of wil je er een starten? Wij kunnen je helpen in bijvoorbeeld het opzetten van een eigen onderneming, het schrijven van een businessplan of advies in bedrijfsvoering. 

Happy Family

Gezin

Huwelijk en Opvoeding

Loop je vast in je huwelijk of in het opvoeden van je kinderen? Volg onze huwelijkscursus, waarin onder meer onderwerpen als kinderen, familie, financiën en seksualiteit aan bod komen. In 8 avonden komen jullie zo weer

dichter tot elkaar. Ook bieden we je handvatten als het gaat om het grootbrengen van je kinderen in onze ouderschapscursus.

Wil je je aanmelden voor onze trainingen of coaching of wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kingdomestablishers.com.

bottom of page